CONTAINER *ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ *ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ *ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ * ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ *ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

CONTAINERS

Διαθέτουμε σε άριστη κατάσταση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ετοιμοπαράδοτα containers όλων των τύπων. Είτε καινούρια, είτε μεταχειρισμένα προς πώληση, ενοικίαση ή αποθήκευση.

Στις αποθήκες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και σε αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, θα βρείτε containers που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Επίσης , στο πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο μας έχουμε τη δυνατότητα  να διαμορφώσουμε , ανακαινίσουμε , επισκευάσουμε  τα container βάση των απαιτήσεων σας.

Τέλος , αναλαμβάνουμε και την έκδοση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας (CSC plate).

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Σκοπεύετε να αγοράσετε καινούργια ή μεταχειρισμένα εμπορευματοκιβώτια για μεταφορά η αποθήκευση ;

Η Navibox είναι η ιδανική επιλογή για τη προμήθεια και τη πώληση κοντέινερ , προσφέροντας ευέλικτες λύσεις προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις.
Τα εμπορευματοκιβώτια που παρέχουμε είναι είτε ολοκαίνουρια κοντέινερ, απευθείας εκ του εργοστασίου, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη αξιοπιστία και εγγύηση της ποιότητας. Είτε μεταχειρισμένα κοντέινερ υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας ένα εύρος ηλικιών από 2 έτη έως 15 έτη.

Ρωτήστε μας για τα τρέχοντα αποθέματα μας είτε για καινούργια ή μεταχειρισμένα εμπορευματοκιβώτια προς πώληση.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Μια νέα υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η αποθήκευση εμπορευμάτων ή οικοσκευών σε containers.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα προϊόντα σας στα containers μας (χωρητικότητας 33 κυβικά , 66 κυβικά) όπου εν συνεχεία μπορούν να αποθηκευτούν στις εγκαταστάσεις μας ή στις δικές σας, για μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε.

Η επιλογή της Navibox  για την αποθήκευση των κοντέινερ σας στον χώρο μας είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους.

Οι εγκαταστάσεις μας, βρίσκονται σε στρατηγικό σημείο κοντά στο κεντρικό εμπορευματικό λιμάνι της Ελλάδας, προσφέροντας άριστη πρόσβαση στα μεταφορικά δίκτυα.

Το depot μας διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών που συνοδεύουν την αποθήκευση του container σας. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο φύλαξης άδειων και φορτωμένων εμπορευματοκιβωτίων, ένα στεγασμένο συνεργείο επισκευών, έως και εγκαταστάσεις καθαρισμού εμπορευματοκιβωτίων και στεγασμένες αποθήκες.

Η ποιότητα των υπηρεσιών χαρακτηρίζετε από επαγγελματισμό, ασφάλεια και αξιοπιστία. Καλέστε μας σήμερα για να σας παρουσιάσουμε την πιο οικονομική και ασφαλή λύση για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, εξοπλισμού, ή εμπορευμάτων σε container

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Σε περίπτωση που έχετε κατά νου εφαρμογές που δεν μπορούν να εκπληρωθούν από τυπικά κοντέινερ, μπορούμε να τροποποιήσουμε τα κοντέινερ. Οι μηχανικοί μας είναι έμπειροι στις τροποποιήσεις εμπορευματοκιβωτίων.

Είναι πολύ συνηθισμένο να προσαρμόζουμε την εμφάνιση του κοντέινερ στην επωνυμία της εταιρείας (χρώμα, λογότυπα). Άλλες κοινές τροποποιήσεις είναι η προσθήκη επιπλέον θυρών ή παντζουριών ή η εγκατάσταση ηλεκτρικών πριζών ,πόρτες, παράθυρα, χωρίσματα, ράφια, μόνωση, ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσουμε τον αποθηκευτικό χώρο που επιθυμείτε.

Η διαδικασία ανακαίνισης πραγματοποιείται στο κεντρικό Depot στο Σχιστό, σύμφωνα με τα απαιτούμενα τεχνικά πρότυπα. Έτσι, όλα τα ανακαινισμένα κοντέινερ πληρούν τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και τα απαραίτητα  πιστοποιητικά μπορούν να εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Μερικά παραδείγματα των πιο συνηθισμένων τροποποιήσεων κοντέινερ:

  • Εμπορευματοκιβώτια με προσαρμοσμένα χρώματα και σήμανση
  • Εμπορευματοκιβώτια με πλαϊνά ανοίγματα
  • Εμπορευματοκιβώτια με πλαϊνές πόρτες
  • Εμπορευματοκιβώτια με παράθυρα ή παντζούρια
  • Εμπορευματοκιβώτια με πόρτα στη κοντή πλευρά
  • εμπορευματοκιβώτια με ρεύμα, φωτισμό ή θέρμανση
  • εμπορευματοκιβώτια μονωμένα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανακαινίσεις κοντέινερ; Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς υποχρέωση για να συζητήσουμε τις δυνατότητες, μαζί σας!

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Τα εμπορευματοκιβώτια ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, οι συχνές φορτοεκφορτώσεις και φορτία κάθε είδους φθείρουν ή να καταστραφούν τα εμπορευματοκιβώτια.
Συνήθεις ζημιές στα κοντέινερ είναι σκισίματα και πόρτες που δεν κλείνουν καλά. Ενώ τα κατεστραμμένα εμπορευματοκιβώτια ενδέχεται να χάσουν την πιστοποίηση CSC

Οι μηχανικοί μας λαμβάνουν τακτικά εκπαίδευση, επιπλέον είναι δοκιμασμένοι και πιστοποιημένοι στις πιο πρόσφατες τεχνικές συγκόλλησης. Σε τακτική βάση υπάρχουν επιθεωρητές για να ελέγχουν την επισκευή και την επεξεργασία των κοντέινερ, ώστε να λαμβάνουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά μετά την ολοκλήρωση των επισκευών

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επισκευές εμπορευματοκιβωτίων .Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Αν έχετε εμπορευματοκιβώτια που δεν τα χρειάζεστε πια, είμαστε εδώ για εσάς!

Στην Navibox , αγοράζουμε άμεσα τα κοντέινερ σας χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Είτε είστε ναυτιλιακή εταιρεία είτε ιδιώτης,

Επιπλέον, για να διευκολύνουμε τη διαδικασία αγοράς container από εσάς μπορούμε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας μέσω του δικτύου των μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή να συντονιστούμε άψογα με τους μεταφορείς που εσείς θα επιλέξετε.

Επιπλέον , εμπορευματοκιβώτια που αξιολογούνται ως ανεπανόρθωτα (BER, Beyond Economic Repair) από ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες μίσθωσης αγοράζονται από τη Navibox. Αυτά τα κοντέινερ μπορούν να ανακινηθούν. Με την ανακαίνιση των κοντέινερ, η διάρκεια ζωής του εμπορευματοκιβωτίου παρατείνεται κατά αρκετά χρόνια.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τη προσφορά σας για την αγορά των εμπορευματοκιβωτίων που δεν χρειάζεστε πλέον.

ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΤΥΠΟΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

ΤΥΠΟΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ / container

Ενδιαφέρεστε να μάθετε το κόστος των εμπορευματοκιβωτίων για αγορά ή ενοικίαση;

Ζητήστε προσφορά μέσω Διαδικτύου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός της ημέρας.

Ζητήστε προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η Navibox εξειδικεύεται στις χερσαίες μεταφορές, στις υπηρεσίες της αποθήκευσης/διανομής, αγοροπωλησίες και ενοικιάσεις εμπορευματοκιβωτιων και last mile services.

Επικοινωνία

Navibox

+30 2104328712
operation@navibox.gr
Λ.Σχιστού Σκαραμαγκά, 188 63, Πειραιάς

InstagramLinkedinYouTube

Quality

Our operations department uses GPS Fleet Management to assure on time deliveries and security.

Our team consists of certified inspectors, engineers and mechanics to guarantee reliable, safe and high quality services.

– Our independent accreditations and certifications include :

ISO 9001 : 2015 – BUREAU VERITAS & ISO 14001 : 2015 – BUREAU VERITAS