Μεταφορές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές container και εμπορευμάτων με ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα οχήματα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Το οδικό μας τμήμα αναλαμβανει:

 • Αξιολόγηση, σχεδιασμό μεταφοράς.
 • Συνεργασία με αξιόπιστο και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών, το οποίο μας βοηθάει να επιτύχουμε άμεση παραλαβή και φόρτωση των εμπορευμάτων με σκοπό την door-to-door τελική παράδοση.
 • Επιλεγμένους οδηγούς, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με συσκευές δορυφορικής παρακολούθησης. Με αυτό το τρόπο παρακολουθούμε την κάθε αποστολή χωριστά, οποιαδήποτε στιγμή, από την παραλαβή της μέχρι και την παράδοση.
 • Ασφαλιστική κάλυψη των φορτηγών αυτοκινήτων κατά την μεταφορά, το κόστος της οποίας επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Μεταφορές

Πλήρωση flexi tank

H Navibox προσφέρει υπηρεσίες φόρτωσης υγρού φορτίου σε container με ασκούς.
Το εκπαιδευμένο προσωπικό της Navibox θα:

 • Προσφέρει τον κατάλληλο τύπο Flexitank εγκεκριμένο από το Πιστοποιητικό Κανονισμών Ασφάλειας (COA) κατάλληλο για τα προϊόντα σας.
 • Επιλέξει το κατάλληλο τύπου εμπορευματοκιβώτιο. Mε τις σωστές προδιαγραφές, ενισχυμένες πλευρές και όχι παλαιότερο από 5 χρόνια.
 • Ακολουθήσει τις Προδιαγραφές Λειτουργίας (SOPs) για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ανθρώπων, του φορτίου, του εξοπλισμού και τις μεταφοράς.
 • Η τοποθέτηση θα πραγματοποιηθεί από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας στον ασφαλισμένο χώρο μας.

Μειώστε το κόστος της διακίνησης του υγρού φορτίου σας με την εξατομικευμένη υπηρεσία Flexitank από την Navibox.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FLEXITANK

Το Flexitank είναι μιας νέας γενιάς ευέλικτη, ελαφριά και αναδιπλούμενη συσκευασία για την αποθήκευση και τη μεταφορά υγρών φορτίων.
Δύο βασικούς τύπους Flexitanks:

 • Μίας χρήσης, τοποθέτηση σε εμπορευματοκιβώτια 20 ποδών.
 • Πολλαπλών χρήσεων, μακροπρόθεσμη αποθήκευση υγρών.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ

Σε ένα Flexitank φορτώνονται μόνο μη επικίνδυνα υγρά. Τα υλικά που κατασκευάζονται αντέχουν σε μια ευρεία γκάμα μη επικίνδυνων υγρών.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται μπορούν να ανακυκλωθούν. Ενώ εξασφαλίζεται ότι είναι αποστειρωμένα χωρίς βακτήρια.

Ακολουθούν κατηγορίες προϊόντων που φορτώνονται σε Flexitank:

 • ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κρασί / Μούστος / Φρούτα / Συμπυκνώματα / Ορυκτό νερό / Πόσιμο νερό / Χυμός ντομάτας / Λαδιά / Ηλιέλαιο / Φοινικέλαιο / Λάδι / Λάδι σόγιας / Ιχθυέλαιο / Ξίδι / Γλυκόζη / Μελάσα / Γλυκαντικά / Εκχύλισμα βύνης / Λίπη

 • ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΜΗ-ΤΡΟΦΙΜΑ

Γλυκερίνη / Ορυκτή βάση λαδιού / Καθαριστικά / Λιπαντικά λάδια / Λιπαντικά / Παραφίνη / Κερί / Μελάνι / Χρώματα / Λιπάσματα / Λάτεξ / Μαλακτικά / Εντομοκτόνα

Πλήρωση flexi tank

Μεταφορτώσεις – προώθηση προϊόντων

Στις εγκαταστάσεις μας εκτελούνται εργασίες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και μεταφόρτωσης με τα κατάλληλα μέσα που διαθέτουμε όπως παλλετοφορα ή γερανούς.

Συγκεκριμένα αναλαμβανουμε την ασφαλή μεταφόρτωση των εμπορευμάτων σας , απο

 • Κοντεϊνερ σε φορτηγό
 • Κοντεϊνερ σε κοντεϊνερ
 • Φορτηγό σε κοντεϊνερ
 • Κοντεϊνερ σε κλειστή αποθήκη

Mεταφορτώσεις – προώθηση προϊόντων

Αγοροπωλησίες – Ενοικιάσεις εμπορευματοκιβωτίων

Διαθέτουμε, σε άριστη κατάσταση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ετοιμοπαραδοτα containers όλων των τύπων.

Είτε καινούρια κοντέινερ,είτε μεταχειρισμένα κοντέινερ, προς πώληση, ενοικίαση και αποθήκευση.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικου αξιπλοοίας (CSC plate) .

Σε όλες μας τις αποθήκες (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) καθώς και σε αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, θα βρείτε containers όλων των τύπων, μεταχειρισμένα και καινούρια.
Επίσης , το πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο μας μπορεί να διαμορφώσει το container βάση των αναγκών σας.

Navibox - Αγοροπωλησίες – Ενοικιάσεις εμπορευματοκιβωτίων

Αποθήκευση-διανομή

Στον αποθηκευτικό μας χώρο μπορουμε να καλύψουμε ευρύ φάσμα των απαιτήσεων σας , όπως και των δικών μας αναγκών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την αποθήκευση εμπορευματοκιβωτίων, παλετών ή ογκώδους φορτίου για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Συγκεκριμένα, αποθηκεύουμε το προϊόν, οργανώνουμε τις παραλαβές ανάλογα με τον κωδικό του προϊόντος , και φροντίζουμε για την παράδοση του φορτίου.

Η έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα μας εγγυάται τη γρήγορη μεταφορά των αγαθών και την έγκαιρη και ακριβή πληροφόρηση των παραληπτών.

Φροντίζουμε η αποθήκευση, η μεταφορά και η παράδοση του φορτίου να γίνεται με υψηλές κ ασφαλείς προδιαγραφές που προσφέρουν οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας.

Οι εγκαταστάσεις μας παρακολουθούνται 24 / 7 από κάμερες ασφαλείας, αντικλεπτικό συναγερμό, περιπολίες ,κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, και ένα υψηλών προδιαγραφών σύστημα συναγερμού πυρόσβεσης.  Μπορουμε να φιλοξενήσουμε κάθε τύπο φορτίου, είτε για μικρό ή μεγάλο διάστημα , ανάλογα με τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Επίσης, μια νέα υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η αποθήκευση εμπορεύματων ή οικοσκευών σε containers.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα προϊόντα σας στα containers μας (χωρητικότητας 33 κυβικά , 66 κυβικά) όπου εν συνεχεία μπορούν να αποθηκευτούν στις εγκαταστάσεις μας ή στις δικές σας, για μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε.

Πιο αναλυτικα οι υπηρεσίες τις αποθήκευσης περιλαμβάνουν τα παρακάτω σταδια :

 • Σύμβαση αποθήκευσης
 • Παραλαβή παραγγελίας , ταξινόμηση
 • Φόρτωση και παραλαβή
 • Αυθημερόν παραλαβή
 • Συγχωνεύσεις φορτίων
 • Έλεγχος στοιχείων φορτίων
 • Παλλετοποίηση ,συρρίκνωση φορτίου
 • Ειδικός εξοπλισμός μεταφορών
 • Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της αποθήκης
 • Διαδικασία παραγγελίας
 • Σύστημα τεχνικής υποστήριξης- EDI
 • Μηνιαία έκθεση αναφοράς
 • Ασφαλιστική κάλυψη

Αποθήκευση-διανομή

Πράσινες Μεταφορές

Η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι μερικά από τα τρέχοντα θέματα της κοινωνίας, της οικονομίας και, φυσικά, του τομέα των μεταφορών.

Στη Navibox αυτά τα ζητήματα καθορίζουν το τρόπο σκέψης και λειτουργίας μας.

 1. Αυξημένη χρήση των φορτηγών με εξοπλισμό φιλικό προς το περιβάλλον (EURO 6).
 2. Συνεχιζόμενες επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό χαμηλών ρύπων
 3. Συνεχής επέκταση του δικτύου συνδυασμένων μεταφορών
 4. Βελτιστοποίηση του σχεδιασμού μεταφορών – περαιτέρω μείωση των κενών χιλιόμετρών (κυκλική απασχόληση)

Η Εταιρεία μας διαθέτει έναν Σύγχρονο Στόλο Οχημάτων (EURO-6) ικανό να καλύψει oποιoδήποτε μεταφορικό έργο στην Ελληνική αγορά.

Πράσινες Μεταφορές

Εκτελωνισμοί

Στη Navibox αντιλαμβανόμαστε ότι η αντιμετώπιση των τελωνειακών διατυπώσεων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ιδίως για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διεθνές εμπόριο. Γι’ αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις τελωνειακές δραστηριότητες, ώστε να διασφαλίσουμε το άμεσο και αποτελεσματικό εκτελωνισμό των εμπορευμάτων σας.

Ο άριστος συντονισμός του εκτελωνιστικού μας τμήματος με το αντίστοιχο των οδικών μεταφορών, μας δίνει το προβάδισμα για ένα άμεσο και πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα συνολικής εξυπηρέτησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας, έχει ισχυρή παρουσία στα σημαντικότερα ελληνικά λιμάνια και στις χώρες προέλευσης των Βαλκανίων, παρέχοντας αξιόπιστες τελωνειακές λύσεις για εμπορεύματα εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υπηρεσίες τελωνειακής διαμεσολάβησης που προσφέρουμε καλύπτουν, μεταξύ άλλων, εισαγωγές, εξαγωγές, πιστωτικούς και ποιοτικούς ελέγχους, επιθεώρηση φορτίων, αδειοδότηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Κατανοούμε ότι ο χρόνος είναι σημαντικός στο διεθνές εμπόριο, γι’ αυτό προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες εκτελωνισμού. Η ομάδα μας είναι ενημερωμένη με τους τελευταίους κανονισμούς και διαδικασίες για να διασφαλίσει τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων σας χωρίς προβλήματα.

Στη Navibox, αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και, ως εκ τούτου, προσφέρουμε εξατομικευμένες τελωνειακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τελωνειακής διαμεσολάβησης/T1 και πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτελωνισμοί

Ενοικίαση Container

Ενοικιαζουμε containers μεταχειρισμένα ή καινούργια , για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε, που μπορούμε να τα παραδώσουμε στο στο χώρο σας ή να το αποθηκευσουμε στο δικό μας. Την παράδοση στον χώρο σας την αναλαμβάνουμε, με το ειδικό γερανοφόρο όχημα  , εντός 24 ωρών. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τοποθέτηση στον χώρο σας. Τέλος, όλα τα container διαθέτουν σύστημα ασφαλείας και υποδοχές λουκέτων ασφαλείας.

Ενοικίαση Container

Σχετικά με εμάς

Η Navibox εξειδικεύεται στις χερσαίες μεταφορές, στις υπηρεσίες της αποθήκευσης/διανομής, αγοροπωλησίες και ενοικιάσεις εμπορευματοκιβωτιων και last mile services.

Επικοινωνία

Navibox

+30 2104328712
operation@navibox.gr
Λ.Σχιστού Σκαραμαγκά, 188 63, Πειραιάς

InstagramLinkedinYouTube

Quality

Our operations department uses GPS Fleet Management to assure on time deliveries and security.

Our team consists of certified inspectors, engineers and mechanics to guarantee reliable, safe and high quality services.

– Our independent accreditations and certifications include :

ISO 9001 : 2015 – BUREAU VERITAS & ISO 14001 : 2015 – BUREAU VERITAS